Opleidingen

Organisatie Ontwikkelings Projecten

Coaching en intervisie

 

Het publiceren van een boek: een nieuwe ervaring

Als ik een presentatie over een onderwerp heb voorbereid en met mijn publiek deel, kan men over dat verhaal (en daarmee voor een deeltje ook over mij) van alles vinden. Dat wordt dan over het algemeen besproken en op die manier krijg ik een beeld van hoe mijn bijdrage valt. Recent is er een boek van mij uitgebracht en merk ik dat dat een nieuwe ervaring voor mij is. Nu is mijn publiek anoniem en is de vraag hoe mijn verhaal overkomt minder makkelijk beantwoord. Hoe wordt het begrepen, komt mijn boodschap wel over en wordt het gewaardeerd? Ik keek dus met belangstelling en enige spanning uit naar de eerste expertrecensie. Die is geschreven door iemand die ik niet ken; iemand die de moeite heeft genomen het boek grondig te lezen. Ik ben blij met een mooi verhaal, waarin Robert Paul Schwippert een aantal kernideeën helder heeft verwoord. Ik wil jou, als lezer zijn recensie niet onthouden. 


Gepubliceerd op 16 februari 2023


Abonneer op de blog

Wilt u een automatische e-mail ontvangen als er een nieuwe blog wordt toegevoegd? Vul hieronder uw gegevens in.


Naam:
Organisatie:
E-mailadres:
Verzenden

Share   Deel deze pagina op LinkedIn  Deel deze pagina op Twitter  Deel deze pagina op Facebook

Terug

naar vorige pagina